Versions compatibles
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Protides
- 52.2 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 81.1 g
- Graisses saturées
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 2179.1 mg
Recettes alternatives
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Ginger chicken wings
40min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Turmeric fried chicken
13h 10min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Sticky drumettes
2h 45min
Pulled pork burger
5h
Korean barbecue chicken with rice
45min