Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
TM6

Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice

3.8 (45 évaluations )

Ingrédients

Chicken Thighs in Red Pepper Sauce

  • 2 - 3 garlic cloves, halved, to taste
  • 20 g olive oil
  • 200 g brown onions, cut in wedges
  • 150 g ripe tomatoes, cut in pieces
  • 300 g red peppers, cut in pieces
  • 15 g sugar
  • 10 g fresh parsley, cut in pieces
  • 20 g red wine vinegar
  • 1 Tbsp chilli powder (optionnel)
  • 1 Tbsp paprika
  • 1 ½ tsp dried oregano
  • ½ tsp ground black pepper
  • 800 g chicken thighs, skinless
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 250 g water
  • 1 tsp fine sea salt

Rice

  • 600 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 300 g long grain rice, rinsed
  • 1 lemon, cut in wedges, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2706 kJ / 646 kcal
Protides
35 g
Glucides
70 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
7 g
Fibre
4.1 g
Sodium
327 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives