Appareils et accessoires
Chao qing cai (Chinese greens)
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
vegetable oil10 g
-
Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
320.6 mg
Protides
1.9 g
Calories
156.3 kJ /
37.2 kcal
Lipides
2.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
0.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mapo tofu
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Yam Rice
45min
Braised Yee Mee
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min