Pork ribs with black bean sauce

Pork ribs with black bean sauce

4.4 21 évaluations
Prép. 20min
Total 2h
2 portions

Ingrédients

  • pork ribs cut into ribs
    600 - 800 g
  • water plus extra for boiling
    800 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh long red chilli deseeded and cut in long pieces
    1
  • potato starch
    1 tbsp
  • white sugar
    ½ tsp
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Chinese black bean sauce
    2 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • soy sauce
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • spring onions/shallots cut into slices, for garnishing
    1 - 2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2727.5 mg
Protides 89.4 g
Calories 3124.2 kJ / 743.9 kcal
Lipides 35.3 g
Fibre 3.4 g
Graisses saturées 13.4 g
Glucides 15.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...