Soto Ayam (Turmeric chicken soup)

Soto Ayam (Turmeric chicken soup)

4.9 14 évaluations
Prép. 10min
Total 55min
6 portions

Ingrédients

Blanched vegetables and vermicelli
  • water
    1500 g
  • vermicelli noodles
    85 g
  • bean sprouts
    100 g
  • cabbage cut in thin slices
    100 g
  • Indonesian yellow spice paste
    110 g
  • chicken thighs bone in
    600 g
  • makrut lime leaves
    5
  • fresh salam leaves
    3
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • Chicken stock paste
    ¼ tsp
Turmeric Chicken Soup
  • hard-boiled eggs peeled, cut in halves
    4
  • celery chopped, to garnish
    1 stalk
  • fried shallots to garnish
  • lime cut in wedges
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 721.6 mg
Protides 22.3 g
Calories 1638 kJ / 391.5 kcal
Lipides 24.4 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 7.8 g
Glucides 21.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...