Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Protides
- 75.6 g
- Glucides
- 109.8 g
- Lipides
- 57.8 g
- Graisses saturées
- 10.6 g
- Fibre
- 10.6 g
- Sodium
- 1970.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Kung Pao chicken
1h 30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Curry laksa
45 min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Pork vindaloo
2h 20min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Asian-style mussels
30 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40 min