Appareils et accessoires
Sichuan pepper and chilli salt squid
Prép. 30min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1363.4 mg
Protides
11.5 g
Calories
722.6 kJ /
172 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Citrus seafood salad
1h
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Asian-style mussels
30min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Asian chicken noodle salad
45min