Appareils et accessoires
Nam Jim
Prép. 10min
Total 10min
200 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
195.3 mg
Protides
1.4 g
Calories
286 kJ /
68 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dukkah
25min.
Pork and chicken terrine
3hod. 20min.
Sambal oelek
20min.
Chilli lime sauce
5min.
Tartare sauce
10min.
Larb (spicy minced chicken salad)
40min.
Soy milk jellies with coffee syrup
3hod. 55min.
Tamarind paste
45min.
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1hod.
Sweet chilli sauce
1hod. 5min.
Cucumber and mint raita
30min.