Appareils et accessoires
Fruit and nut loaf
Prép. 20min
Total 27h 50min
24 slices
Ingrédients
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Fruit and nut dough
-
butter to grease
-
dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)50 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
sultanas60 g
-
pecan nuts50 g
-
apple unpeeled, cored and cut into quarters1
-
water150 g
-
apple juice150 g
-
ground cinnamon2 tbsp
-
mixed spice to taste1 - 2 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt15 g
-
ice cubes (approx 10)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
246.1 mg
Protides
3.7 g
Calories
592.6 kJ /
141.6 kcal
Lipides
2.1 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sourdough at home
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4h 10min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Everyday sourdough loaf
4h 20min