Appareils et accessoires
Jam-filled sweet potato doughnuts
Prép. 50min
Total 3h 10min
14 portions
Ingrédients
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.3 g
Calories
976.7 kJ /
232.5 kcal
Lipides
4.4 g
Fibre
2.2 g
Glucides
43.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
45min
S'mores cupcakes
2h 40min
Lollipops
40min
Creamy coconut yoghurt
18h
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Bliss ball rocket skewers
30min
Dirt puddings
1h 30min
Sausage dogs
2h 5min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Vegie crackers
12h 10min