Appareils et accessoires
Chocolate cream cookies
Prép. 35min
Total 1h 30min
35 portions
Ingrédients
Vanilla cream filling
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste (see Tips)3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)80 g
Chocolate biscuits
-
vegan butter (see Tips)110 g
-
Rapadura sugar110 g
-
rice malt syrup30 g
-
wholemeal self-raising flour170 g
-
cacao powder60 g
-
cornflour60 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water plus an extra 1 tablespoon if needed20 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.2 g
Calories
399.4 kJ /
95.1 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
1.3 g
Glucides
9.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Banana berry mini loaves
1h 30min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Buttercream icing
10min
Strawberries and cream bites
1h 5min
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Little piggy faces
2h 30min
Butterfly cakes
1h
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Freckle cake
26h 40min