Appareils et accessoires
Mint choc chip ice cream
Prép. 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingrédients
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.2 g
Calories
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Lipides
65.3 g
Fibre
9.8 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Yoghurt
19h 15min
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Miso soup
30min
Chocolate energy bars
1h
Easy marshmallows
4h 25min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Healthy chocolate mousse
10min