Appareils et accessoires
Chocolate salted caramel petit fours
Prép. 50min
Total 7h 10min
16 pieces
Ingrédients
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
176.1 mg
Protides
2.4 g
Calories
1092.1 kJ /
260 kcal
Lipides
20.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Tea
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate fondant cake
40min
Baked cheesecake
2h 55min
Banoffee tartlets
1h 45min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Honey crème caramels
25h 55min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Bee sting cake
6h 50min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Chocolate cupcakes
1h 20min