Appareils et accessoires
Cashew-Vanilla Yogurt
Prép. 20min
Total 16h
6 jars
Ingrédients
-
raw cashews7 oz
-
water divided, plus extra to soak26 oz
-
1 ½ tsp vanilla extractvanilla bean paste1 ½ tsp
-
1 ½ oz agave syrupmaple syrup1 ½ oz
-
agar-agar½ tsp
-
salt1 pinch
-
guar gum1 tsp
-
yogurt starter exact amount according to instructions on package (see Tip)1 packet/envelope
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), juice onlylemon juice only½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
33 mg
Protides
6 g
Calories
866 kJ /
207 kcal
Lipides
15 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Yogurt
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Almond Milk
1 Std. 20 Min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 Std. 20 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Coconut Yogurt
11 Std. 30 Min
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 Std. 5 Min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2 Std. 40 Min
Coconut Milk Yogurt
20 Std.
Nut Milk (TM6 Metric)
10 Min
Kalamata Tapenade
5 Min