Appareils et accessoires
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
200 g feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces200 g
-
onions quartered300 g
-
vegetable oil30 g
-
tomatoes quartered280 g
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless in pieces (2½ cm-4 cm)1050 g
-
30 g piloncillo, in pieces (see Tip)brown sugar30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 85 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1261 mg
Protides
52 g
Calories
2766 kJ /
661 kcal
Lipides
33 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking Experience
24 Recettes
Canada
Canada
Discover Thermomix®
25 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Chicken Enchiladas
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Carnitas
50 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tinga de Pollo
40 min
Tortilla Soup
25 min