Appareils et accessoires
Fish Carnitas
Prép. 10min
Total 20min
10 pieces
Ingrédients
-
white onion cut into pieces8 oz
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
Salsa Verde
-
green tomatillos husks removed21 oz
-
white onions cut into pieces3 oz
-
serrano chili destemmed1
-
garlic clove1
-
fresh cilantro leaves and tender stems½ oz
-
salt to taste1 tsp
Fish
-
orange juice1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
dried bay leaves divided2
-
dried thyme divided½ tsp
-
tuna steaks cubed (2 in.), divided20 oz
-
corn tortillas warm, to serve (see Tip)10
-
radishes sliced, to garnish
-
limes cut into wedges, to serve2
-
chopped cilantro to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
505 mg
Protides
15 g
Calories
695 kJ /
166 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hollywood Romance with Rob & Patricia Schneider
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pollo Pibil
1h 30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Carnitas
50min
Tortilla Soup
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Pico De Gallo
15min
Pozole Rojo
2h 5min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Tamales Oaxaqueños
2h 40min
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min