Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.5 ( 178 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz Parmesan cheese rinds cubed
  • 1 oz fresh parsley leaves and tender stems
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 10 oz fresh shiitake mushrooms sliced
  • 6 oz vegetable stock
  • 2 oz unsalted butter in pieces
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil divided
  • 1 tsp salt divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to season, to taste
  • 45 oz water
  • 10 oz fettuccini
  • 1 - 2 oz truffle oil white, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
690 kcal / 2887 kJ
Protides
20 g
Lipides
40 g
Glucides
64 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
988 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives