Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen brownies
Prép. 15min
Total 1h 10min
9 portions
Ingrédients
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 9 portions
Sodium
1612.9 mg
Protides
61.2 g
Calories
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Lipides
245.8 g
Fibre
39.7 g
Graisses saturées
98 g
Glucides
425.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Raspberry crumble bars
40min
Five seed energy bars
1h 45min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Coconut oat biscuits
45min
Lemon coconut bliss balls
40min
Pepita almond Florentines
1h
Almond and date bars
2h 15min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min