Appareils et accessoires
Tropical upside down pineapple cake
Prép. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingrédients
-
salted butter plus extra to grease50 g
-
brown sugar80 g
-
fresh pineapple ripe, peeled, cored and thinly sliced1
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
caster sugar150 g
-
yoghurt100 g
-
coconut milk200 g
-
coconut essence¼ tsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
126.1 mg
Protides
4.6 g
Calories
1485.3 kJ /
355 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
49.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Harvest
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Star anise and cinnamon syrup
45min
Easy citrus pie
1h
Lemon meringue tarts
25h 30min
Home-style sponge cake
2h 30min
Lemon cake
2h
Whipped egg whites
10min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Almond and pear tart
40min
Black forest cake
5h
Blackberry jam tarts
3h 45min
Buttermilk corn cakes
25min
Black forest Christmas yule log
1h 30min