Sous-Vide Salmon
TM6

Sous-Vide Salmon

4.5 ( 19 évaluations )

Ingrédients

  • 2 fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp salt to season
  • ½ tsp ground black pepper to season
  • 2 dried bay leaves
  • 2 slices lemon deseeded
  • 1450 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon)
    ou 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 sprig spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
97 kcal / 406 kJ
Protides
15 g
Lipides
3 g
Glucides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
250 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives