Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Prép. 20min
Total 28h 15min
18 slices
Ingrédients
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
273.2 mg
Protides
7 g
Calories
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Lipides
33.2 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
17.6 g
Glucides
51.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Afghan biscuits
25min
Chocolate butter cream
10min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Buttercream icing
5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cream cheese frosting
5min