Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Prép. 15min
Total 45min
800 g
Ingrédients
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 800 g
Sodium
2998.8 mg
Protides
21.1 g
Calories
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Lipides
345 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
218.5 g
Glucides
252.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Waffle cones
35min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Chocolate butter cream
10min
Cinnamon buns
3h 5min
Whipped cream
15min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Buttercream icing
5min
Cream cheese frosting
5min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min