Appareils et accessoires
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prép. 5min
Total 10min
1 jar
Ingrédients
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1274 mg
Protides
6 g
Calories
1293 kJ /
309 kcal
Lipides
10 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Baguette
3h 45min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Thai-Style Chicken Omelet
50min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Crema catalana
40min
Pearl rice meatballs
2h
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h