Appareils et accessoires
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Prép. 5min
Total 2h
2 portions
Ingrédients
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
177 mg
Protides
41 g
Calories
1681 kJ /
402 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Tomato-egg soup
20min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min