Appareils et accessoires
Thai Green Curry Paste
Prép. 5min
Total 10min
1 jar
Ingrédients
-
fresh coriander roots only10 g
-
shallots50 g
-
garlic cloves30 g
-
fresh galangal (lengkuas)15 g
-
coriander seeds toasted2 tsp
-
cumin seeds toasted2 tsp
-
white peppercorns½ tsp
-
fresh green chillies deseeded15
-
salt1 tsp
-
Thai basil leaves only2 sprigs
-
fresh lemongrass white part only3 stalks
-
kaffir lime zest only, finely chopped2 tsp
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
2401 mg
Protides
19 g
Calories
1745 kJ /
417 kcal
Lipides
3 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
95 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chilli Lime Sauce
5min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Sambal Belacan
10min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Thai red curry paste
10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Sambal chilli
35min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Tom Yum Paste
45min