Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing

4.1 51 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
12 pieces

Ingrédients

Red velvet cakes
  • buttermilk
    120 g
  • egg
    1
  • natural red food colouring (see Tips)
    ½ tsp
  • plain flour
    150 g
  • caster sugar
    150 g
  • cocoa powder
    30 g
  • salted butter softened
    65 g
  • apple cider vinegar
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
Vanilla cream cheese icing
  • salted butter cut into pieces
    150 g
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    150 g
  • icing sugar
    50 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • vanilla bean paste
    ¼ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 275.3 mg
Protides 3.9 g
Calories 1162.9 kJ / 276.9 kcal
Lipides 17.6 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 11.3 g
Glucides 26.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...