Appareils et accessoires
Custard horns
Prép. 20min
Total 1h 45min
16 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
94.6 mg
Protides
2.9 g
Calories
959.2 kJ /
229.3 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
No-bake mango cheesecake
24 Std. 20 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Tiramisu maritozzi
11 Std.
Fudgy chocolate cake
50 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Cheese and bacon scones
35 Min