Appareils et accessoires
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
Prép. 5min
Total 2h 40min
25 pieces
Ingrédients
-
palm sugar (gula Melaka) cut in chunks (3 cm)227 g
-
caster sugar105 g
-
water1220 g
-
pandan leaves tied into knots4 - 5
-
glutinous rice flour150 g
-
white rice flour1 tbsp
-
coconut milk concentrated380 g
-
salt1 pinch
-
oil to grease
-
white vinegar15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
21 mg
Protides
1 g
Calories
435 kJ /
104 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Nasi Lemak
45min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min