Appareils et accessoires
Cottage pie
Prép. 35min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
Minced meat
-
butter plus extra for greasing30 g
-
onions cut in halves100 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
beef mince450 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
Madeira wine (optionnel)1 tbsp
Mashed potatoes
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)900 g
-
milk360 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
butter plus extra for topping50 g
-
2 tbsp grated cheesebreadcrumbs2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
32 g
Calories
3165 kJ /
755 kcal
Lipides
47 g
Fibre
3.9 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Shepherd's Pie
1h 40min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Lasagne bolognese
2h 30min
Meatballs with tomato sauce
45min
Vegetable soup
35min
Cauliflower cheese
55min
Beef in Stout
1h 40min