Appareils et accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Prép. 15min
Total 2h 5min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
873 mg
Protides
17 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Russian Tea
10min
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Peanut Butter Banana Soft Serve
10min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Florida Cuban Rolls
3h
Farmhouse White Sandwich Bread
1h 30min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Potato Rolls
3h 25min