Appareils et accessoires
Roast Potatoes (Betty) Metric
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
Roasted Potatoes
-
water625 g
-
Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)1360 g
-
85 g vegetable oilextra virgin olive oil85 g
-
salt to taste1 tbsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed60 g
-
garlic clove1
-
parsley leaves, fresh15 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1362 mg
Protides
8 g
Calories
1544 kJ /
369 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Orange Creamsicle Whip
10 min
Greek Fava dip
50 min
Chilli Cheese Dogs
50 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Sherbet mimosas
10 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min