
Appareils et accessoires
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
Prép. 5min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
button mushrooms washed150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
dry white wine (see tip)60 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
boiling water600 g
-
thyme washed, leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen peas defrosted80 g
-
unsalted butter diced30 g
Infos nut. par 140 g
Calories
295 kcal /
1236 kJ
Protides
21 g
Lipides
12 g
Glucides
24 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
5.8 g
Sodium
0.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Love at First Bite
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande