Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

4.3 60 évaluations
Prép. 5min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • button mushrooms washed
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    300 g
  • dry white wine (see tip)
    60 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • boiling water
    600 g
  • thyme washed, leaves only
    3 sprigs
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • chicken stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • frozen peas defrosted
    80 g
  • unsalted butter diced
    30 g

Infos nut. par 140 g

Calories 295 kcal / 1236 kJ
Protides 21 g
Lipides 12 g
Glucides 24 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 5.8 g
Sodium 0.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...