Appareils et accessoires
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
169 mg
Protides
10 g
Calories
881 kJ /
211 kcal
Lipides
16 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Welcome to the World of Sous-vide
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Baba Ganoush
1h
Salmon Soufflé
1h
Tahini dip (tarator)
5min
Hummus
5min
Baked falafel kofta
Pas d’évaluation
Polenta
1h
Egg white omelette
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Pistachio Pesto
10min