Appareils et accessoires
Mango pudding (Brendan Pang)
Prép. 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
41.4 mg
Protides
4 g
Calories
887.3 kJ /
212.1 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng Kampung
40min
Ultimate Ice Blended Bandung
10min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Orange Sorbet
10min
Steamed Siew Mai
5h
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
ABC Soup
1h 10min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Frozen breakfast yoghurt pops
8h 20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min