Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Prép. 40min
Total 3h 10min
12 pieces
Ingrédients
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
62 mg
Protides
8 g
Calories
2067 kJ /
494 kcal
Lipides
28 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
16 g
Glucides
55 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Noir
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Caper Aioli
10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Umami Paste
5min
Lemon Curd
20min
Caramel Toffees
2h
Egg Free Pistachio Ice Cream
8h 20min
Caramels
3h 40min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min