Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prép. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optionnel) for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
143.8 mg
Protides
5 g
Calories
591.3 kJ /
141.3 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Easter
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit Jelly Domes
Pas d’évaluation
Caprese Frittata
30min
Cinnamon Rolls
3h
Peanut Butter Banana Dream
35min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Grated Carrot Salad
10min
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35min
Lime and coconut mini bundts
40min
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min