Appareils et accessoires
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Prép. 30min
Total 1h 40min
6 pieces
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
14 g
Calories
2457 kJ /
587 kcal
Lipides
41 g
Fibre
2 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Provence on your table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Focaccia
3h
Quiche Lorraine
45min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Pas d’évaluation
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Pas d’évaluation
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Sangria
10min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min