Appareils et accessoires
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
Prép. 5min
Total 1h 5min
12 portion
Ingrédients
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
-
vegetable oil to grease
-
butternut squash peeled, diced (½ in.)225 g
-
vegetable oil170 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
sugar150 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 tsp
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
all-purpose flour225 g
Maple Glaze
-
powdered sugar225 g
-
maple syrup45 g
-
whole milk30 g
-
butter, unsalted85 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
333.4 mg
Protides
3.7 g
Calories
1868.1 kJ /
446.5 kcal
Lipides
21.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
62.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Mushroom Carpaccio
25min
Butter Board
10min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Pas d’évaluation
Greek cabbage salad
5min
Butternut Squash and Ginger Soup
Pas d’évaluation
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Creamy pea soup
40min