![Homemade sausages Homemade sausages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c21f214-7998-4dc4-8d13-fed4c3de2267/Derivates/c4d9c589-71e4-47fa-8f59-953347dfb576.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 60 g water
- 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 tbsp sea salt
- sausage casings (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1410.2 kJ / 337 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 0.6 g
- Lipides
- 29.8 g
- Graisses saturées
- 10.7 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 340.2 mg
Recettes alternatives
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Croissants
16h
Cantonese Steamed Fish
40 min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10 min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Italian sausages
40 min
Basic nut butter
30 min
Rich Fruit Cake
25 godz. 25 min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min