![Hazelnut and herb stuffed cauliflower Hazelnut and herb stuffed cauliflower](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/863f1ad6-0b44-4cd4-9ce0-166fb26bafb0/Derivates/fbae224d-87c8-4270-ba4f-f9ec2a18afeb.jpg)
Versions compatibles
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Protides
- 4.5 g
- Glucides
- 14.1 g
- Lipides
- 18.3 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 195.3 mg
Recettes alternatives
Mexican corn salad
25min
Tuscan bean soup
40min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 мин.
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Summer dahl
35min