Versions compatibles
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Protides
- 4.5 g
- Glucides
- 14.1 g
- Lipides
- 18.3 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 195.3 mg
Recettes alternatives
Warm satay bowl
1h 10 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
One whole cauliflower
45min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min