Slow cooked veal stew
TM6

Slow cooked veal stew

4.0 ( 7 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh thyme leaves only
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 celery stalk cut into pieces
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
  • 100 g leek white part only, cut into slices (1.5 cm)
  • 150 g carrot cut into slices (1.5 cm)
  • 1 tsp sea salt plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper plus extra to taste
  • 900 g water
  • 1000 g veal cut into cubes (2-3 cm)
  • 500 g button mushrooms cut into quarters (or sixths if large)
  • 50 g unsalted butter
  • 50 g plain flour
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 2 egg yolks
  • ground white pepper to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
386.4 kcal / 1616.6 kJ
Protides
39.1 g
Lipides
18.8 g
Glucides
15.4 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
10 g
Sodium
497.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives