Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Protides
- 32.2 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 31.8 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 435.4 mg
Recettes alternatives
Superfood salmon salad
1h 5min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Sicilian prawn salad
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Pasta primavera
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
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Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
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Seared tuna on chilli bean mash
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Steamed greens with lemon feta
20min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min