Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Protides
- 32.2 g
- Glucides
- 30.4 g
- Lipides
- 31.8 g
- Graisses saturées
- 9.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 435.4 mg
Recettes alternatives
White fish and lemon risotto
30 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Rice salad
1h
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Prawn saganaki with feta
35 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Citrus seafood salad
1h
Linguine with salmon and herbs
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Salmon niçoise salad
35 min