Turkey and lemon aioli wraps
TM6 TM5

Turkey and lemon aioli wraps

4.3 (14 évaluations )

Ingrédients

Lemon and caper aioli

  • 1 garlic clove
  • 3 pieces lemon zest
  • 12 pickled capers, drained
  • 2 egg yolks
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 - 2 tsp lemon juice
  • 250 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Turkey wraps

  • 500 g water
  • 200 g skinless turkey breast, cut into strips (3-4 cm)
  • 1 pinch salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 tsp grated lemon zest, no white pith
  • 2 tortillas
  • 20 g rocket leaves
  • ½ Lebanese cucumber (approx .30 g), peeled into ribbons
  • ½ carrot (approx. 30 g), peeled into ribbons
  • 1 - 2 radishes, cut into thin slices

Infos nut.
par 1 portion
Calories
5797.1 kJ / 1385.6 kcal
Protides
26.8 g
Glucides
17.2 g
Lipides
136.7 g
Graisses saturées
15.4 g
Fibre
3 g
Sodium
332.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives