Appareils et accessoires
Alpenmacaroni
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
3642 kJ /
874 kcal
Lipides
45 g
Glucides
92 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Scandinavische brunch
Pas d’évaluation
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation
Béarnaisesaus
Pas d’évaluation