Appareils et accessoires
Glühwein
Prép. 5min
Total 15min
6 porties
Ingrédients
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
13.2 mg
Protides
0.5 g
Calories
375 kJ /
89 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Linzenbrood
1h 55min
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation