Appareils et accessoires
Sojabolognese
Prép. 20min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken400 g
-
olijfolie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
soja korrels niet geweekt125 g
-
water100 g
-
tomatenpuree90 g
-
fijn zout1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
suiker1 tl
-
marjolein, gedroogd of vers1 tl
-
basilicum, gedroogd of vers, fijngehakt1 ½ tl
-
kaneel2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
1053 kJ /
251 kcal
Lipides
8 g
Fibre
11.4 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go vegan!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Paella met kidneybonen
55min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Stoofpot van linzen
2h 35min
Vegan Bolognese
50min
Vegan moussaka
1h 50min