Appareils et accessoires
Beef jerky
Prép. 20min
Total 1h 50min
265 g
Ingrédients
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
5441.6 mg
Protides
92.5 g
Calories
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Lipides
120.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
41.1 g
Glucides
51.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cashew spread (10-12 months)
5min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Macadamia protein balls with coconut butter
40min
Quinoa sushi
2h 45min
Chocolate sauce
20min
Pulled pork burger
5h
Steamed eggs sunny side up
15min
Mighty mouse balls
1h 15min
Marshmallow pops
25h 40min
Barbecue sauce
1h 40min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Classic beef burgers
1h