Appareils et accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Prép. 15min
Total 4h
8 stuks
Ingrédients
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
454.8 mg
Protides
13.3 g
Calories
1536 kJ /
367.1 kcal
Lipides
17.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salmorejo
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Gierst met kip en curry
35min
Guacamole
5min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Zweedse worteltaart
2h