Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

5.0 3 évaluations
Prép. 30min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • pine nuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving
    60 g
  • garlic clove
    1
  • carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
    1 bunch
  • olive oil
    100 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt plus extra to taste
    ¾ tsp
  • water
    700 g
  • carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
    800 g
    carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
  • cherry tomatoes halved
    250 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 644 mg
Protides 11 g
Calories 1873 kJ / 447 kcal
Lipides 36 g
Fibre 9.7 g
Graisses saturées 7 g
Glucides 14 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...