Garlic Turkey Stew

Garlic Turkey Stew

4.6 91 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • fresh parsley cut in pieces (5 cm)
    2 sprigs
  • garlic cloves
    4
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    50 g
  • plain flour
    20 g
  • water
    350 g
  • mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
    500 g
  • fresh thyme
    2 sprigs
    fresh rosemary
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • salt plus extra to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • potatoes unpeeled, cut in pieces (2 cm)
    200 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1655 mg
Protides 22 g
Calories 1305 kJ / 312 kcal
Lipides 14 g
Fibre 6.3 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 21 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...